Glisoare Triple De Porc
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele Triple de porc. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, brânză Jack pepper, salată de frunze buclate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 266 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare Triple, Carne de porc Sliders BLT, și Glisoare De Burtă De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți o tigaie cu grătar plat la foc mediu-mare.
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc măcinată, cârnații, brânza, șalotul, usturoiul și sarea și piperul, după gust. Formați amestecul de carne în prăjituri mici de dimensiuni egale.
Gatiti burgerii timp de 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți-le din tigaie și serviți pe rulouri despicate cu o jumătate de felie de slănină, salată, roșii și maioneză de ardei afumată.
Se amestecă toate ingredientele împreună în s castron mediu. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la servire, permițând aromelor să se contopească. Poate fi făcută cu o zi înainte.