Glisoare Pentru Pâine De Carne

Meatloaf Sliders ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 154 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ketchup, sare și piper kosher, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 39 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Mini chiftele și glisoare pentru # BundtBakers, Glisoare Superfood pentru pâine de carne cu sos de muștar Chipotle + cadou, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați deasupra un suport de răcire. Aburiți ușor raftul cu spray de gătit.
Combinați carnea de vită, oul, 1/4 cană de ketchup, ceapa, pesmetul, sosul Worcestershire, pătrunjelul, cimbru, 1/2 linguriță fiecare sare și piper și praful de usturoi într-un castron mare. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca totul împreună.
Formați linguri de carne în chiftele mici, subțiri, cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Așezați pe raftul pregătit pe foaia de copt.
Ungeți prăjiturile cu restul de 1/4 cană de ketchup și coaceți aproximativ 20 de minute.
Între timp, întindeți maioneza pe o parte a fiecărui coc.
Serviți fiecare glisor de carne pe un coc pregătit.
Fotografie de Mark Peterson