Glisoare de vânat din Noua Zeelandă cu gem de roșii din Chile

Glisoare de vânat din Noua Zeelandă cu gem de roșii din Chile
Noua Zeelandă Venison Sliders cu gem de tomate Chile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 555 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 2.04 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de pește, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Venison Sliders, Dulceață de roșii dulce și picantă, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, vânatul, uleiul, sarea, scorțișoara, oregano, piperul și pătrunjelul într-un bol de amestecare. Folosiți o lingură, o spatulă sau mâinile pentru a o amesteca bine. Formați carnea în douăsprezece glisoare de 3 uncii și refrigerați până la timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
VânatVânat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Ungeți glisoarele cu ulei de măsline și gătiți pe un grătar foarte fierbinte preîncălzit sau într-o tigaie antiaderentă timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult! Această minunată carne slabă este servită cel mai bine rar sau mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați glisoarele de vânat la grătar pe o chiflă, deasupra cu gem de Chile de roșii și acoperiți cu blatul de chiflă. Finalizați frigăruind un cornichon și conducând frigăruiul prin cocul de sus, glisorul și cocul de jos pentru a le menține intacte și ușor de mâncat. Repetați cu toate glisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați glisoarele pe un platou și nu pierdeți timp pentru a le aduce oaspeților dvs. și în gură!
5
Combinați roșiile, zahărul, oțetul, sosul de pește, usturoiul, ardeii iute și ghimbirul într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 2 ore, amestecând tot timpul pentru a vă asigura că nu arde pe fund. Lăsați condimentul gros și lucios să se răcească la temperatura camerei și refrigerați până la nevoie. Nota bucătarului: acest lucru va face mai mult decât este necesar, dar acest sos este ușor captivant și veți fi fericiți să aveți unele ascunse în frigider pentru orice carne la grătar, pește sau creveți. Durează mai mult de o lună când este depozitat corespunzător într-un recipient sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista