Glisoare de vânat din Noua Zeelandă cu gem de roșii din Chile
Noua Zeelandă Venison Sliders cu gem de tomate Chile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 555 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 2.04 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de pește, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Venison Sliders, Dulceață de roșii dulce și picantă, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, vânatul, uleiul, sarea, scorțișoara, oregano, piperul și pătrunjelul într-un bol de amestecare. Folosiți o lingură, o spatulă sau mâinile pentru a o amesteca bine. Formați carnea în douăsprezece glisoare de 3 uncii și refrigerați până la timpul de gătit.
Ungeți glisoarele cu ulei de măsline și gătiți pe un grătar foarte fierbinte preîncălzit sau într-o tigaie antiaderentă timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult! Această minunată carne slabă este servită cel mai bine rar sau mediu-rar.
Așezați glisoarele de vânat la grătar pe o chiflă, deasupra cu gem de Chile de roșii și acoperiți cu blatul de chiflă. Finalizați frigăruind un cornichon și conducând frigăruiul prin cocul de sus, glisorul și cocul de jos pentru a le menține intacte și ușor de mâncat. Repetați cu toate glisoarele.
Așezați glisoarele pe un platou și nu pierdeți timp pentru a le aduce oaspeților dvs. și în gură!
Combinați roșiile, zahărul, oțetul, sosul de pește, usturoiul, ardeii iute și ghimbirul într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 2 ore, amestecând tot timpul pentru a vă asigura că nu arde pe fund. Lăsați condimentul gros și lucios să se răcească la temperatura camerei și refrigerați până la nevoie. Nota bucătarului: acest lucru va face mai mult decât este necesar, dar acest sos este ușor captivant și veți fi fericiți să aveți unele ascunse în frigider pentru orice carne la grătar, pește sau creveți. Durează mai mult de o lună când este depozitat corespunzător într-un recipient sigilat.