Glisoare de vânat din Noua Zeelandă cu gem de roșii din Chile
Noua Zeelandă Venison Sliders cu gem de tomate Chile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 555 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 2.04 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de pește, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Venison Sliders, Dulceață de roșii dulce și picantă, și Lot Mic Gem De Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de vită, vânatul, uleiul, sarea, scorțișoara, oregano, piperul și pătrunjelul într-un bol de amestecare. Folosiți o lingură, o spatulă sau mâinile pentru a o amesteca bine. Formați carnea în douăsprezece glisoare de 3 uncii și refrigerați până la timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vânat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Ungeți glisoarele cu ulei de măsline și gătiți pe un grătar foarte fierbinte preîncălzit sau într-o tigaie antiaderentă timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult! Această minunată carne slabă este servită cel mai bine rar sau mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați glisoarele de vânat la grătar pe o chiflă, deasupra cu gem de Chile de roșii și acoperiți cu blatul de chiflă. Finalizați frigăruind un cornichon și conducând frigăruiul prin cocul de sus, glisorul și cocul de jos pentru a le menține intacte și ușor de mâncat. Repetați cu toate glisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați glisoarele pe un platou și nu pierdeți timp pentru a le aduce oaspeților dvs. și în gură!
5
Combinați roșiile, zahărul, oțetul, sosul de pește, usturoiul, ardeii iute și ghimbirul într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 2 ore, amestecând tot timpul pentru a vă asigura că nu arde pe fund. Lăsați condimentul gros și lucios să se răcească la temperatura camerei și refrigerați până la nevoie. Nota bucătarului: acest lucru va face mai mult decât este necesar, dar acest sos este ușor captivant și veți fi fericiți să aveți unele ascunse în frigider pentru orice carne la grătar, pește sau creveți. Durează mai mult de o lună când este depozitat corespunzător într-un recipient sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch