Glazură De Unt De Portocale

Glazură De Unt De Portocale
Glazura de unt de portocale este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 277 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, extract de vanillan, colorant alimentar lichid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această glazură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Cupcakes Proaspete De Portocale Cu Glazură De Unt De Portocale, Glazură De Unt De Portocale, și Glazură Cu Cremă De Unt-Glazură Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat 1 cană de zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați lichior de portocale, coajă de portocală, colorant alimentar, lapte și vanilie, bătând până la amestecare. Adăugați treptat zahărul pudră rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista