Glazură De Căpșuni

Glazură De Căpșuni
Glazura de căpșuni este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian glazură. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de gem de căpșuni, zahăr pudră, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Cremă de unt și cremă de brânză timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați zahăr pudră 1 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3
Adăugați gem și adăugați încet căpșuni piure până obțineți consistența dorită.Răciți înainte de a vă glazura cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista