Glazură De Chili-Portocaliu

Glazura Chili-Orange ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute din california, coajă de portocală, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, și Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ardeii iute măcinați, concentratul de suc de portocale, coaja de portocală și chimenul.
Când curcanul mai are aproximativ 20 de minute de gătit (temperatura sânului la os va fi de aproximativ 150 pentru păsările de până la 18 lb., aproximativ 155 pentru păsările de peste 18 lb.), acoperiți generos cu glazura chili-portocalie.
Continuați să gătiți până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Dacă glazura începe să devină destul de întunecată, drapați zonele întunecate cu folie.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.