Glazură De Chili-Portocaliu

Glazură De Chili-Portocaliu
Glazura Chili-Orange ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute din california, coajă de portocală, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe cu smântână portocalie cu glazură portocalie Zesty, Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, și Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ardeii iute măcinați, concentratul de suc de portocale, coaja de portocală și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Când curcanul mai are aproximativ 20 de minute de gătit (temperatura sânului la os va fi de aproximativ 150 pentru păsările de până la 18 lb., aproximativ 155 pentru păsările de peste 18 lb.), acoperiți generos cu glazura chili-portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Continuați să gătiți până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Dacă glazura începe să devină destul de întunecată, drapați zonele întunecate cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Revista