Glazură De Caramel
Nevoie de o glazură fără gluten și vegetariană? Glazura cu Caramel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 322 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, caramele, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Caramelele și smântâna cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 2 minute sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Lăsați să se răcească până la călduță (aproximativ 30 de minute).
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahăr pudră alternativ cu amestec de caramel, bătând la viteză mică până se omogenizează și se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.