Glazură De 7 Minute

Glazură De 7 Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de înghețare, așa că încercați înghețarea de 7 Minute. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 42 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Șapte Minute Glazura I, Glazură De Șapte Minute, și Șapte Minute Glazura I pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți zahăr, cremă de tartru sau sirop de porumb, sare, apă și albușuri de ou în vârful unui cazan dublu. Bateți cu un mixer electric portabil timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cazan DubluCazan Dublu
2
Așezați tigaia peste apa clocotită, asigurându-vă că apa clocotită nu atinge fundul tigaiei superioare. (Dacă se întâmplă acest lucru, ar putea provoca înghețarea dvs. să devină granulată). Bateți constant la viteză mare cu mixerul electric timp de 7 minute. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista