Glazură Cremoasă De Caramel

Glazură Cremoasă De Caramel
Glazura cremoasă cu Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de glazură. O porție conține 79 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 36 și costă 8 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Cupcakes De Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, Cupcakes de dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, și Caramel umplut prajiturele cu frisca Caramel glazura sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați zahărul brun, untul și laptele; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește până la călduță. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până când glazura atinge consistența răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®

Echipamente

DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista