Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea prăjită Gil ' s Brioche. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 896 calorii, 23g de proteine, și 60g de grăsime per portie. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un amestec de pâine brioșă, ouă, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Waffled Brioche Pâine Prăjită Franceză, Balthazar Brioche Pâine Prăjită Franceză, și Scorțișoară Brioche Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un vas de amestecare din metal și bătătoare dintr-un mixer electric în congelator pentru a se răci. Tăiați crustele de capăt din pâinea brioșă și feliați pâinea în jumătate; tăiați din nou fiecare jumătate în jumătate (4 bucăți) și tăiați fiecare sfert în jumătate pentru a totaliza 8 bucăți de brioșă.
Puneți 2 căni de căpșuni și apa într-o cratiță la foc mediu-mare; acoperiți tigaia și aduceți la foc mic. Aburiți ușor boabele până când își eliberează sucul, aproximativ 5 minute.
Bateți 1 cană de smântână grea, extract de vanilie și zahăr pentru cofetari împreună cu mixerul electric într-un bol metalic răcit cu bătătoarele răcite până când crema formează vârfuri moi; deoparte.
Bateti ouale si restul de 1 cana de crema impreuna intr-un castron mare si puneti bucatile de paine in amestec, Lingand crema peste paine pentru a acoperi. Se lasă să stea 5 minute.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu până când este parfumat și așezați bucățile de brioșă acoperite în tigaie. Gatiti pana cand toastul francez se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Pentru a servi, așezați 2 bucăți de pâine prăjită franceză pe o farfurie, suprapunându-se ușor. Polonic fierte căpșuni și sucul lor peste pâine prăjită franceză, și de sus cu o bucată generoasă de frisca. Topiți crema cu mai multe căpșuni proaspete.