Ghiocei De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ghioceii de lămâie. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr suplimentar pentru cofetari, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Charlottes de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată, Coacerea cu Dorie: lămâie-lămâie cremă de lămâie, și Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, unt de smântână, zahăr de cofetărie și sare până la lumină și pufos. Bate în extract. Bateți treptat în făină. Dacă este necesar, acoperiți și refrigerați aluatul până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Formați lingurițe de aluat în bile.
Loc 1 în. separat pe foi de copt unse; aplatizați ușor cu fundul unui pahar înmuiat în zahăr granulat.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplere, într-o cratiță mică și grea, bateți oul, zahărul granulat, sucul de lămâie și coaja de lămâie până se omogenizează.
Adăugați unt; gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si un termometru citeste cel putin 170 de minute, aproximativ 20 de minute. Nu lăsați să fiarbă.
Scoateți imediat de pe foc.
Transferați într-un castron mic; rece. Apăsați folie de plastic pe suprafața umpluturii. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Pentru a servi, întindeți umplutura de lămâie pe fundul a jumătate din fursecuri; acoperiți cu fursecurile rămase. Praf cu zahăr de cofetari. Păstrați resturile în frigider.