Ghimbir-Crema De Branza Glazura
Ginger-crema de branza glazura este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 7 porții. Această glazură are 496 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cremă de brânză, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Cupcakes De Ghimbir Cu Rețetă De Înghețare A Brânzei Cu Cremă De Ghimbir, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până la neted.
Adăugați vanilie, bătând până se omogenizează. Se răcește 30 de minute sau până la răspândirea consistenței.