Ghimbir-Crema De Branza Glazura

Ghimbir-Crema De Branza Glazura
Ginger-crema de branza glazura este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 7 porții. Această glazură are 496 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cremă de brânză, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Cupcakes De Ghimbir Cu Rețetă De Înghețare A Brânzei Cu Cremă De Ghimbir, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați vanilie, bătând până se omogenizează. Se răcește 30 de minute sau până la răspândirea consistenței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții7
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista