Ghimbir Caramel Mere Galette

Ghimbir Caramel Mere Galette
Ginger Caramel Apple Galette ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 234 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 45 de fani. Mergeți la magazin și ridicați caramele, smântână grea, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel-Mere Galette, Mere Caramel și Brie Galette, și Ciocolată Și Caramel Plăcintă Cu Mere Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, 1 lingură de zahăr și sarea pe o suprafață de lucru curată, uscată și rece. Cu o racletă de bancă, tăiați în unt până când are dimensiunea mazării mici.Alternativ, combinați făina, zahărul și sarea în vasul robotului de bucătărie și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați unt și pulsați până când are dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Transferați amestecul pe suprafața de lucru.
4
Formați un puț în centrul amestecului de făină și turnați oul bătut și 1 lingură de apă cu gheață. Lucrând rapid, folosiți răzuitorul de bancă pentru a combina ingredientele. Dacă amestecul pare foarte uscat și sfărâmicios, adăugați apă cu gheață, câte 1 linguriță, până când amestecul este coeziv, dar nu prea umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
5
Aduceți aluatul împreună cu mâinile ușor făinoase. Ciupiți bucățile de aluat de mărimea lămâii și, lucrând rapid, cu călcâiul mâinii întindeți-vă pe suprafața de lucru pentru a asigura o distribuție uniformă a untului. Adunați aluatul împreună într-un disc. Înfășurați cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Curățați și uscați contorul.
7
Tăiați două foi de hârtie pergament, aproximativ 20 - cu 15 inci fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
8
Așezați aluatul între foile de pergament și rulați într-un cerc de aproximativ 16 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Transferați aluatul pe o foaie mare de copt—dacă marginile atârnă, pliați-le ușor. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Pentru umplere și asamblare: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Odată ce aluatul s-a răcit, aruncați merele cu 3 linguri de unt, zahăr brun, coajă de lămâie, suc de lămâie, caramele, ghimbir și sare. Aranjați amestecul de mere pe aluat, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți aluatul peste umplutură (dacă aluatul este încă prea ferm, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute până când este flexibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(tub Mare)(tub Mare)
12
Periați umplutura de mere expusă cu restul de 1 lingură de unt topit. Bateți gălbenușul de ou și smântâna împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Periați amestecul peste marginile aluatului și presărați zahărul rămas de lingură peste toată crusta și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
14
Coaceți până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede, 45 până la 60 de minute. Folosind pergament, glisați galette pe raftul de răcire și răciți până când este cald sau la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista