Gheare De Urs De Patiserie

Gheare De Urs De Patiserie
Ghearele de urs de patiserie Puff ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 351 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, unt, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gheare De Urs, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs De Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți 1/3 cană de zahăr superfin și unt împreună într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați gălbenușurile de ouă și bateți bine; bate în extract de migdale. Amestecați migdalele măcinate și făina în amestecul de unt până când amestecul are o consistență groasă asemănătoare pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Tăiați patiseria de puf în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
5
Așezați 1 lingură de amestec de migdale în centrul inferior al fiecărei bucăți. Îndoiți partea superioară a produselor de patiserie puf în jos peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Faceți trei tăieturi de 1/2 inci la lungimi egale pe marginea de jos pentru a face 'gheara'.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
(23)(23)
6
Transferați ghearele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Bateti oul si apa impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Periați fiecare gheară de urs cu amestec de ouă și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr superfin și migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Migdale FeliateMigdale Feliate
(Keebler)(Keebler)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista