Gheare De Urs De Patiserie
Ghearele de urs de patiserie Puff ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 351 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, unt, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Gheare De Urs, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Bateți 1/3 cană de zahăr superfin și unt împreună într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați gălbenușurile de ouă și bateți bine; bate în extract de migdale. Amestecați migdalele măcinate și făina în amestecul de unt până când amestecul are o consistență groasă asemănătoare pastei.
Tăiați patiseria de puf în 8 bucăți egale.
Așezați 1 lingură de amestec de migdale în centrul inferior al fiecărei bucăți. Îndoiți partea superioară a produselor de patiserie puf în jos peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Faceți trei tăieturi de 1/2 inci la lungimi egale pe marginea de jos pentru a face 'gheara'.
Transferați ghearele pe o foaie de copt.
Bateti oul si apa impreuna intr-un bol.
Periați fiecare gheară de urs cu amestec de ouă și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr superfin și migdale feliate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.