Germană Glazura Tort De Ciocolata

Glazura Germană de tort de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 10 porții cu 324 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte evaporat, nuci pecan, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 300 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Germană Glazura Tort De Ciocolata, Glazura Pentru Tortul De Ciocolată German, și Tort de ciocolată germană glazura II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare combinați laptele evaporat, zahărul brun, gălbenușurile de ou, untul și vanilia. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile pecan și nuca de cocos.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a se răspândi pe tort.