Gem De Kiwi De Căpșuni

Gem De Kiwi De Căpșuni
Gemul de Kiwi de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Mamei. 4310 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină universală pomona, apă de calciu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, Cupcakes cu Kiwi de căpșuni cu glazură cremoasă de Kiwi de căpșuni, și Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Bateti zaharul si pectina intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
2
Combinați căpșunile, kiwi-ul, sucul de lămâie, ghimbirul cristalizat și apa de calciu într-o oală mare cu fund greu și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați amestecul de unt și pectină de zahăr și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
PectinăPectină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Lăsați borcanele să se răcească în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi îndepărtați și răciți complet pe un blat, înclinând și rotind ocazional pentru a distribui uniform fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista