Gem De Cireșe Cu Trei Ceapă

Gem De Cireșe Cu Trei Ceapă
Gemul de cireșe cu trei cepe necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest condiment are 268 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.59 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare și piper kosher, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Încercați Gem De Cireșe, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Gem De Cireșe Cu Trei Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa galbenă, ceapa roșie și șalota în tigaie și amestecați bine. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Când ceapa s-a fiert și se adâncesc în culoare, deglazați tigaia cu vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați vinul să gătească până când este redus și absorbit de ceapă. Gatiti ceapa inca aproximativ 5 minute, apoi adaugati sucul de cirese si otetul de vin rosu. Reduceți focul la foc mediu-mic și lăsați să gătească la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CeapăCeapă
VinVin
5
Adăugați cimbru, rozmarin și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
6
Lăsați ceapa să se gătească până când încep să capete o textură moale și lichidul este redus și absorbit de ceapă. Se amestecă 2 linguri de zahăr brun și miere. Gatiti, amestecand ocazional pana cand lichidul s-a redus si ceapa a absorbit cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 8-10 minute. Gustați amestecul și adăugați mai mult zahăr dacă este prea tartă. Testați consistența gemului stropind o lingură din ea pe o farfurie și lăsând-o să se răcească. Ar trebui să fie gros și să nu curgă. Dacă este prea curgător, fierbeți amestecul mai mult timp până când se fierbe mai mult lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CeapăCeapă
MiereMiere
ZahărZahăr
GemGem
7
Serviți dulceața cu carne de porc, carne de vită, pui sau pește sau încercați-o cu legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc
GemGem
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista