Gaucho-friptura la grătar cu sos Chimichurri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 5.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 504 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-americană. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de tei, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură Gaucho cu Chimichurri cu patru plante, Friptură Gaucho cu Chimichurri cu 4 Plante, și Friptură la grătar cu sos Chimichurri.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați usturoiul, jalapeno și oțetul într-un bol. Se amestecă pătrunjelul, oregano și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă bine și se lasă deoparte la temperatura camerei pentru a permite aromelor să se căsătorească.
5
Marinați friptura în ulei de măsline timp de 30 de minute, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Preîncălziți un grătar de cărbune în aer liber sau un pui de carne la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
7
Scoateți friptura din ulei și condimentați ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper; ar trebui să vedeți condimentul pe carne. Grătați fripturile pe cea mai tare parte a grătarului timp de 4 minute pe fiecare parte, până când sunt bine carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Tăiați friptura peste Bob pe diagonală și ventilați feliile pe un platou. Puneți niște chimichurri peste carne și serviți cu sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.