Gatiti cartea: Vichyssoise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Vichyssoise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână jumătate și jumătate, arpagic, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Gingersnaps cu trei căi, și Etichetă: Vin d ' Orange.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul sau margarina la foc mediu-mare.
Adăugați prazul; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul și dați la fiert.
Adăugați cartofii; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Așezați jumătate din supă într-un blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și curățați până se omogenizează. Repetați cu supa rămasă.
Adăugați jumătate și jumătate și piper. Chill.
Se servește garnisit cu arpagic proaspăt.
Serviți cald, reîncălzind dacă este necesar după adăugarea jumătății și jumătății.
Variație vegană: omiteți jumătate și jumătate; înlocuiți fie lapte de soia neîndulcit, fie bulion suplimentar.