Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi

Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Gazpacho Risotto cu creveți de usturoi. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 724 calorii. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ulei de măsline, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveti, Gatiti cartea: Gazpacho, și Gatiti cartea: Risotto de capsuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Noaptea sau dimineața înainte de a servi acest risotto, Preîncălziți cuptorul la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați roșiile înjumătățite, buzunarele de semințe în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți roșiile cu ulei de măsline și presărați sare. Prăjiți la cuptor timp de 8 ore, până când roșiile sunt concentrate și cărnoase, dar nu uscate. Dacă nu utilizați imediat, puneți-l într-un recipient de plastic sigilat și dați-l la frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Cu o oră înainte de servire, aruncați creveții, usturoiul, o stropire ușoară de sare și un strop de ulei de măsline într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați ardeii galbeni direct pe un arzător și ardeți peste o flacără de gaz, rotind după cum este necesar pentru a înnegri uniform pe toate părțile. Alternativ, așezați ardeii pe o foaie de copt și fierbeți, rotind după cum este necesar, până când pielea se înnegrește pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați ardeii într-un castron și acoperiți cu un prosop pentru a le permite să se aburească cel puțin 15 minute. Folosind degetele sau un cuțit de tăiat, curățați și însămânțați ardeii, tăiați în zaruri de 1/4 inch și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați fiecare jumătate de roșie prăjită în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Combinați-le cu ardeii galbeni într-un castron mediu și aruncați cu oțetul de vin sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ardei GalbenArdei Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Când tigaia este destul de fierbinte, dar nu fumează, saut aproximativ jalape, amestecând constant, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se adaugă șalotele, 1 linguriță de sare, iar piperul negru și saut 2 minute, până când șalotele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Adăugați orezul și amestecați aproximativ 2 minute, până când toate miezurile sunt acoperite cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Coborâți focul la mediu și adăugați sherry. Se amestecă până când sherry este absorbit. Începeți să adăugați sucul de castravete-roșii, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant. Lăsați fiecare adăugare de suc să fie absorbită înainte de a adăuga mai mult. Continuați până când risotto este cremos și boabele de orez sunt al dente, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se amestecă jalapele aproximativ, amestecul de ardei roșu-galben, untul și jumătate din pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper negru și acoperă cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei GalbenArdei Galben
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare. Când este foarte fierbinte, dar nu fumează, adăugați creveții și sotati, amestecând, doar până la roz și fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Serviți risotto-ul în boluri calde de mică adâncime, acoperite cu porții egale de creveți prăjiți și pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista