Gatiti cartea: puiul si suspectii obisnuiti

Gatiti cartea: puiul si suspectii obisnuiti
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Gătiți cartea: puiul și suspecții obișnuiți ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,76 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de câteva frunze de dafin, ardei prăjiți, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: pui de lamaie, Gatiti cartea: orez de soia si pui, și Gatiti cartea: pui cu nucsoara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele în aragazul de orez și gătiți până când ați terminat.Notă: Simțiți-vă liber să înlocuiți legumele proaspete cu conserve/borcane, dacă doriți. Asigurați-vă că adăugați pansament Italian (sau similar) pentru a adăuga aromă dacă nu se folosesc anghinare/ciuperci marinate. Doar asigurați-vă că îl condimentați cumva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
Sos ItalianSos Italian
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista