Gatiti cartea: Miso Tofu Nuggets cu Edamame
Gatiti cartea: Miso Tofu Nuggets cu Edamame ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 3 porții cu 285 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, moromi miso, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Citește și: edamame Hummus, Salată De Porumb Și Edamame Cu Miso Tofu, și Gatiti cartea: tofu condimentat.
Instrucțiuni
Sautați ceapa verde și ghimbirul în uleiul de susan timp de câteva minute, apoi scoateți-l de pe foc. Fierbeți edamame în suficientă apă pentru a acoperi aproximativ 5 minute, până când este fraged, dar încă ferm. Alternativ, puneți edamame pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde.
Zdrobiți tofu într-un castron.
Adăugați ceapa verde saut și ghimbirul, miso și sarea.
Amestecați bine împreună folosind mâinile impecabil de curate. Alternativ, puteți amesteca acest lucru într-un robot de bucătărie, pulsând pentru a combina. Când totul este combinat cu o pastă netedă, amestecați în edamame.
Împărțiți amestecul de tofu în nouă porții și formați pepite turtite în formă rotundă sau ovală. Coat în amidon de porumb.
Încălziți 1 inch (2,5 cm) de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Uleiul este suficient de fierbinte când o bucată mică de tofu acoperit cu amidon de porumb căzut în ulei devine maro în câteva secunde. Prăjiți pepite în loturi, având grijă să nu supraaglomerați tigaia, până se rumenesc pe ambele părți.
Se scurge bine și se răcește înainte de ambalare.
Notă: aceste pepite pot fi înghețate cu succes. Textura se va schimba puțin, dar vor fi totuși bune. Nuggeturile reci pot fi prăjite într-o tigaie uscată antiaderentă la foc mediu până când sunt crocante la exterior și încălzite, sau ușor braconate în stoc dashi pentru o textură mai moale. Sunt bune și în supă.