Gatiti cartea: afine Orange Basil Granita
Această rețetă servește 3 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 131 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 20 de fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, afine, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: placinta cu afine, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, și Gatiti cartea: salata de castraveti cu busuioc de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați afinele și sucul de portocale într-un robot de bucătărie sau blender și piureul până se omogenizează, apoi turnați într-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste un castron, apăsând solidele pentru a extrage piureul de afine. Aruncați semințele și cojile. Se amestecă busuiocul tocat mărunt.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9 x 12 inci și se pune în congelator. Congelați timp de 3 până la 4 ore, amestecând cu o furculiță la fiecare 30 de minute pentru a sparge cristalele de gheață, până când granita este aproape complet înghețată și textura este ca gheața rasă. Pentru a servi, răzuiți suprafața granitei cu o furculiță sau o lingură de înghețată pentru a crea cristale ras. Scoateți în pahare răcite și serviți imediat.