Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați spread-ul de fasole lima Garlicky. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, fasole lima, pastă de usturoi prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Garlicky Lima Fasole Răspândit, Fasole Lima Răspândită Cu Chimen Și Ierburi, și Fasole Simplă De Usturoi Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se scurge și se pune într-o cratiță medie. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Așezați fasolea și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.