Garbanzo-Curry Verde de Legume

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan ? Curry verde cu garbanzo și legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 1,95 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1002 de calorii , 25 g de proteine și 26 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor indiene. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, apă, caju ușor și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cușcuș cu nuci și nuci citrice Garbanzo: O salată pentru vreme rece , Fasole și verdeață Garbanzo și Chiftări cu ovăz Garbanzo .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați conopida, fasolea, laptele de cocos, pasta de curry și sarea. Se aduce la fierbere; gătiți, descoperit, 5-6 minute sau până când conopida este fragedă.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se amestecă mazărea. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Presărați amestecul de conopidă cu caju.