Garam Masala Cotlet De Porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Cotletele de porc Garam Masala. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de garam masala, ulei de salată, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc Garam Masala cu iaurt de mentă și cuscus condimentat, garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, și Cotlete de miel la grătar cu Garam Masala.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din cotlet. Clătiți cotletele, uscați și frecați cu 1 linguriță de ulei.
Se amestecă garam masala și praful de usturoi. Frecați amestecul de condimente peste cotlet.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia. Puneți cotletele în tigaie și rumeniți bine pe fiecare parte, apăsând carnea plat cu o spatulă, dacă este necesar, pentru a obține o culoare uniformă, 2 până la 3 minute pe parte.
Amestecați amestecul de suc de afine-zmeură și bulionul în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți la foc mic, rotind o dată, până când cotletele nu mai sunt roz în centru (tăiate la test), 15 până la 18 minute în total. Cu o spatulă cu fante, transferați cotletele pe un platou; păstrați cald.
Se amestecă 2 linguri de apă cu amidon de porumb; se amestecă în tigaie, apoi se amestecă la foc mare până la fierbere, 2 minute.
Adăugați sare și piper după gust.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner]()
Nikolaihof Zwickl Gruner Veltliner
Acesta este, în esență, un "Hefeabzug" nefiltrat și obțineți două vinuri în aceeași sticlă, dacă doriți. Cum? A căzut luminos în partea de sus o treime, iar dacă turnați cu atenție, veți avea un vin clar. Apoi puteți agita restul sticlei pentru a amesteca sedimentul și turnați-vă un pahar tulbure de atavism gustos. Ei încurajează acest lucru!