Galette des rois
Galette des rois ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 684 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, ou ușor, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 349 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Vegan Galette des Rois, De casă Galette des Rois, și Galette des Rois {se traduce ca desert delicios francez}.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / fanC180 / gaz
Împărțiți foietajul gata preparat în jumătate, întindeți fiecare bucată și tăiați-o într-o rundă de 25 cm. Puneți o rundă pe o foaie de copt și întindeți cu gemul de caise la 2 cm de margini.
Bateți împreună untul înmuiat și zahărul tos până când sunt ușoare și pufoase, apoi bateți în ou. Se amestecă migdalele măcinate și coniacul sau romul întunecat.
Puneți amestecul peste gem, întinzându-l uniform.
Ungeți marginile patiseriei cu apă, apoi acoperiți cu a doua bucată, apăsând marginile pentru a sigila. Marcați partea superioară a patiseriei de la centru la margini, cum ar fi spițele unei roți sau într-un model în zig-zag, apoi periați cu ou bătut.
Coaceți timp de 25-30 de minute până când sunt crocante și aurii.