Galette de mure și alune

Galette de mure și alune
Blackberry și alune Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aluat de plăcintă, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Galette Cu Alune De Cireș, Galette De Zmeură-Alune, și Galette de vară cu fructe de pădure și alune.

Instrucțiuni

1
Pregătiți crusta (vezi rețeta aici http://www.sippitysup.com/perfect-pie-crust): împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri, unul de aproximativ 5 inci și 1 de aproximativ 6 inci în diametru, ambele de aproximativ 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați aluatul cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Folosiți o suprafață ușor făinată și un sucitor ușor făinat pentru a întinde discul mai mare al aluatului răcit la aproximativ un cerc de 12 până la 13 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Transferați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament, apoi acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți cel puțin 20 de minute sau până peste noapte. Salvați disc mai mic pentru o altă utilizare.Pregătiți umplutura de alune: folosiți un robot de bucătărie pentru a măcina alunele într-o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Transferați piulițele măcinate într-un mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
1
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați murele cu sucul de lămâie și restul de 2 lingurițe de zahăr granulat. Puneți deoparte aproximativ 20 de minute. Între timp, scoateți plasticul din aluatul rulat și întindeți umplutura de alune uniform peste centrul crustei, lăsând aproximativ o margine de 2 inci. Îngrămădiți murele pe op a umpluturii de alune. Îndoiți marginea expusă a aluatului peste umplutură, plisând după cum este necesar pentru a forma un pachet rotunjit îngrijit. Nu vă faceți griji prea mult cu privire la formă, aceasta este o plăcintă cu formă liberă. De asemenea, nu încercați să faceți aluatul să se întâlnească la mijloc. Vrei să lași umplutura expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MureMure
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AluneAlune
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați patiseria cu puțină spălare de ou și presărați-o cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
OuăOuă
3
Coaceți galette până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, aproximativ 55 de minute. Galette rece pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista