Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale

Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de migdale, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Galette de mere cu Topping de Crumble, Galette de mere cu nuci și stafide și un Topping Streusel, și Vișine și migdale Frangipane galette.

Instrucțiuni

1
Pentru galette: poziționați un raft în centru și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați merele și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se sotează până aproape fraged, aruncând ocazional, aproximativ 10 minute.
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți zahărul, condimentele și săgeata într-un castron mic până când nu rămân bulgări de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Presărați zahărul condimentat și sucul de lămâie peste mere în tigaie și aruncați pentru a amesteca. Se răcește până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe pergament și presărați ușor ambele părți cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Întindeți patiseria pe un pătrat de 12 inci, ridicând, rotind și stropind cu mai multă făină pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Tăiați colțurile (cu o tăietură rotunjită), făcând o rundă de patiserie cu diametrul de 12 inci.
10
Ungeți patiseria peste tot cu puțin ou bătut. Începând cu 2 inci de la margine (pentru a lăsa marginea largă), aranjați panele de mere apropiate într-un cerc pe patiserie. Aranjați merele rămase într-un cerc mai mic în centru (capetele se pot suprapune primul inel de mere). Îndoiți parțial marginea de patiserie peste umplutură, plisând patiseria în pliuri libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
11
Ungeți marginea de patiserie pliată cu puțin ou bătut. Glisați Galeta cu pergamentul pe o foaie de copt grea. Răzuiește sucurile din tigaie peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți galette până când marginea de patiserie este maro auriu adânc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Între timp, faceți toppingul: aruncați brânza de capră, migdalele și cireșele într-un castron mediu până se distribuie uniform (brânza trebuie să rămână în bucăți distincte). Se răcește până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Scoateți Galeta din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Presărați toppingul uniform peste umplutură. Întoarceți Galeta la cuptor și coaceți timp de 5 minute mai mult pentru a înmuia brânza și cireșele. Se răcește 20 de minute și se servește cald sau se răcește timp de 2 ore pentru a servi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista