Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale

Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, Galette de mere cu brânză de capră, vișine și Topping de migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Foodnetwork. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de migdale, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Galette de mere cu Topping de Crumble, Galette de mere cu nuci și stafide și un Topping Streusel, și Vișine și migdale Frangipane galette.

Instrucțiuni

1
Pentru galette: poziționați un raft în centru și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați merele și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se sotează până aproape fraged, aruncând ocazional, aproximativ 10 minute.
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Bateți zahărul, condimentele și săgeata într-un castron mic până când nu rămân bulgări de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Presărați zahărul condimentat și sucul de lămâie peste mere în tigaie și aruncați pentru a amesteca. Se răcește până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe pergament și presărați ușor ambele părți cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8
Întindeți patiseria pe un pătrat de 12 inci, ridicând, rotind și stropind cu mai multă făină pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați colțurile (cu o tăietură rotunjită), făcând o rundă de patiserie cu diametrul de 12 inci.
10
Ungeți patiseria peste tot cu puțin ou bătut. Începând cu 2 inci de la margine (pentru a lăsa marginea largă), aranjați panele de mere apropiate într-un cerc pe patiserie. Aranjați merele rămase într-un cerc mai mic în centru (capetele se pot suprapune primul inel de mere). Îndoiți parțial marginea de patiserie peste umplutură, plisând patiseria în pliuri libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Ungeți marginea de patiserie pliată cu puțin ou bătut. Glisați Galeta cu pergamentul pe o foaie de copt grea. Răzuiește sucurile din tigaie peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Coaceți galette până când marginea de patiserie este maro auriu adânc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
13
Între timp, faceți toppingul: aruncați brânza de capră, migdalele și cireșele într-un castron mediu până se distribuie uniform (brânza trebuie să rămână în bucăți distincte). Se răcește până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Scoateți Galeta din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
15
Presărați toppingul uniform peste umplutură. Întoarceți Galeta la cuptor și coaceți timp de 5 minute mai mult pentru a înmuia brânza și cireșele. Se răcește 20 de minute și se servește cald sau se răcește timp de 2 ore pentru a servi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista