Nu coace plăcintă cu cremă de afine este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 177 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Afine - Fără Coacere, Plăcintă ușoară cu cremă de cireșe sau afine (fără coacere), și Nu coace S ' mores plăcintă.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta: într-un castron mare, aruncați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați untul și amestecați cu o spatulă pentru a combina. Căptușiți uniform fundul și părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci cu amestecul și apăsați-l cu degetele pentru a aduce crusta împreună. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Într-o cratiță mare, amestecați laptele, vanilia (păstăia și semințele dacă folosiți boabele de vanilie) și jumătate din zahăr. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile și sarea până se luminează. Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul rămas și amidonul de porumb, apoi adăugați la ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Ciocolată Semidulce Pe Baton
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Bateți timp de două minute, până când amestecul de ouă este palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți amestecul de lapte la foc mediu și aduceți-l doar la fierbere. Opriți focul și temperați amestecul de ouă cu amestecul de lapte fierbinte în patru adaosuri, amestecând constant în timp ce adăugați lichidul fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în oală și bateți constant la foc mediu-mic până când începe să se îngroașe și să pulverizeze. Odată ce începe să pulverizeze, bateți încă două minute, apoi opriți focul și continuați să bateți în timp ce adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Bateți până când untul este complet topit și combinat, apoi turnați budinca în tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Întindeți-l uniform pentru a se răci, apoi acoperiți suprafața direct cu folie de plastic. Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient sigilat și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Când este gata de asamblare, bateți budinca până devine netedă și suplă. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați în frisca rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Întindeți o treime din budincă peste fundul crustei, apoi acoperiți cu un strat de afine, apoi repetați, rezervând afine pentru garnitură. Se acoperă cu frișcă suplimentară și fructe de pădure.