Făină De Porumb Cookie-Uri De Lamaie
Făină de porumb cookie-urile de lamaie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 294 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Fursecuri cu lămâie din făină de migdale și orez, Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac cu glazură cremoasă de lămâie, și Brustengolo (Tort De Făină De Porumb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer de suport cu atașamentul cu palete, adăugați făina, zahărul, untul, coaja de lămâie și un vârf de sare.
Se amestecă la viteză medie până când aluatul începe să se formeze.
Adăugați cele 4 gălbenușuri de ou, 1 la un moment dat și amestecați scurt, doar pentru a încorpora. Puneți aluatul pe o bucată de hârtie pergament și rotiți-l într-o formă de jurnal.
Lăsați aluatul să se odihnească la frigider timp de 30 de minute.
Desfaceți aluatul din hârtie pergament și feliați în runde de prăjituri groase de jumătate de inch.
Așezați rundele pe o foaie de prăjituri unsă și presărați cu migdalele tocate fin.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute. Cookie-urile ar trebui să fie setate și maro auriu deschis.