Făină De Ovăz-Pâine Graham
Făină de ovăz-pâinea Graham este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 160 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă caldă, apă, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fulgi de ovăz ciocolată Chip + Graham Cracker Cookie S ' mores, Prăjitură cu brânză de pere prăjită cu fulgi de ovăz Graham Cracker Crumble, și Pâine Graham De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați amestecul de făină, miere și unt în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când este netedă și elastică (aproximativ 5 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 40 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient).
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă.
Rulați într-un dreptunghi de 12 x 7 inci. Începând cu o margine scurtă, rola strâns, jeleu-roll moda, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați albusul de ou și apa, amestecând cu un bici; periați uniform peste pâine.
Presărați pâine cu 1 lingură de ovăz. Acoperiți și lăsați să crească 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 33 de minute sau până când blatul este auriu și pâinea sună goală când este atinsă.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă.