Fusta friptură cu sos de vin roșu

Fusta friptură cu sos de vin roșu
Fusta friptură cu sos de vin roșu este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână crenguțe turcești sau de cimbru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de friptură și spanac cu fustă arsă a lui Eric Ripert cu vin roșu-vinetă de șalotă, Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă.

Instrucțiuni

1
Se usucă friptura și se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți fripturi, răsturnând o dată, 5 până la 7 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe un platou.
4
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se adaugă vin, cimbru, frunze de dafin, zahăr și sos Worcestershire și se aduce la fierbere, răzuind bucăți maronii. Continuați să fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orice suc de carne pe platou, apoi scoateți-l de pe foc și aruncați frunza de dafin și cimbru. Se amestecă untul și sarea și piperul după gust și se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista