Fursecurile cu zahăr brun ale bunicii
Cookie-urile de zahăr brun ale bunicii este un lactate gratuit desert. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri De Zahăr Brun Cu Unt Brun, Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookie-Uri, și Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Crema împreună zahărul, scurtarea și ouăle.
Adăugați vanilie și amestecați bine.
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru.
Se adaugă în amestecul de zahăr brun și se amestecă până devine un aluat moale.
Se rulează, se taie cu tăietori de prăjituri și se coace timp de 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cookie-urile de zahăr funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.