Fursecuri moi de zahăr fără lactate (rulate și tăiate)

Fursecuri moi de zahăr fără lactate (rulate și tăiate)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați prăjiturile moi de zahăr fără lactate (rulate și tăiate). Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1831 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 636 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pulbere/amidon de săgeată, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Brioșă Cu Scorțișoară Fără Zahăr {Lactate Și Fără Gluten}, Cookie-Uri Moi Și Masticabile Cu Ciocolată {Fără Gluten Și Lactate}, și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți mixerul standului pentru a crema bine margarina și zahărul together.In un castron separat, cernem făina, făina de sorg, săgeata, sarea și praful de copt, amestecând bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Făină De SorgFăină De Sorg
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați aproximativ jumătate din aceste ingrediente uscate în vasul de amestecare, procesându-l până se încorporează complet.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă vanilia, urmată de 1/4 cană din laptele care nu este lactat și amestecul de făină rămas. Continuați să amestecați până când formează un aluat neted și omogen, stropind încet în lapte suplimentar care nu este lactat, dacă este necesar.Formați aluatul în două bile egale, aplatizați-le puțin în discuri netede, înfășurați separat în plastic și răciți cel puțin o oră 1 înainte de a continua.După ce aluatul a avut timp să se odihnească în frigider, începeți să vă încălziți cuptorul la 350 de ruble.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți un disc de aluat la o grosime de aproximativ 1/8 inch.Folosiți tăietori de prăjituri de orice formă doriți să tăiați prăjiturile, dar încercați să le păstrați pe toate aproximativ aceeași dimensiune, astfel încât să se coacă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapteînlocuitor De Lapte
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați formele pe foi de copt căptușite cu silpats sau hârtie pergament. Adunați resturile, rotiți din nou aluatul și repetați după cum este necesar. Lucrați cu un singur disc de aluat la un moment dat pentru a-l menține rece și ușor de manevrat; lăsați primul lot să termine coacerea înainte de a-l lansa pe următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți timp de aproximativ 8 până la 12 minute, în funcție de dimensiunea cookie-urilor. Fii cu ochii pe ei și nu-i lăsa să devină maronii. Marginile trebuie să fie ferme, vârfurile să nu mai fie lucioase, iar Centrele să fie moi și ușor umflate când sunt terminate.Se răcește complet înainte de decorare și/sau depozitare într-un recipient etanș la temperatura camerei.Pentru glazura regală, combinați pur și simplu zahărul cofetarului, amidonul de porumb și vanilia într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați în apă, câte o linguriță, amestecând bine după fiecare adăugare, până când ajunge la o consistență capabilă de țeavă. Asigurați-vă că luați acest proces încet, deoarece doar o picătură prea mult lichid poate face ca glazura să curgă.Lăsați 24 de ore întregi pentru ca glazura să se întărească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista