Fursecuri din dantelă cu ciocolată și nucă de cocos
Fursecurile din dantelă cu ciocolată și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 113 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Dacă aveți la îndemână unt, făină, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. 98 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fursecuri din dantelă cu ciocolată și nucă de cocos, Biscuiți Din Dantelă Cu Fulgi De Ovăz Cu Nucă De Cocos, și Ciocolată Dipped Dantelă Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați 3 foi de copt cu hârtie pergament sau căptușeli din silicon. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, nuca de cocos, untul topit, făina, vanilia și sarea.
Folosind o lingură de cookie de 1/2 uncie sau o lingură, scoateți 6 bile de aluat, la distanță de 3 până la 4 inci, pe fiecare foaie de copt. Aplatizați ușor vârfurile aluatului. Gatiti pana devin aurii, 8-10 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe hârtia pergament, aproximativ 15 minute.
Așezați ciocolata într-un castron și puneți-o peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă până se topește ciocolata. Folosind o furculiță, stropiți blaturile fursecurilor cu ciocolata topită. Congelați fursecurile până când ciocolata s-a întărit, aproximativ 5 minute.
Scoateți cookie-urile din congelator și păstrați-le într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Nota bucătarului: dacă fursecurile s-au copt unele în altele, folosiți un cuțit sau o spatulă metalică pentru a separa fursecurile, apoi lăsați să se răcească.