Fursecuri cu stafide din fulgi de ovăz cu amestec de coacere Truvia

Cookie-urile de stafide cu fulgi de ovăz cu amestec de coacere Truvia Circulatorum ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 91 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Placinta de dovleac cu amestec de copt Truvia, Coacerea cu Truvia: fursecuri sandwich cu turtă dulce cu umplutură de brânză cremă de scorțișoară, și Un concurs serios de brioșe și Truvia Baking Star pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare de amestecare unt de cremă, amestec de coacere Truvia, melasă, ou și vanilie până la omogenizare.
Într-un al doilea castron, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați ingredientele uscate la amestecul cremă, amestecând până la uniformizare. Se amestecă ovăzul și stafidele.
Aruncați linguri de aluat pe o foaie de fursecuri unsuroasă, lăsând 2 inci între fursecuri.
Coaceți timp de 10 minute sau până când sunt aurii la margini.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, apoi scoateți fursecurile într-o grătar pentru a se răci complet.