Fursecuri Cu Nuci Braziliene
Rețeta cookie-urile cu nuci de Brazilia pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 105 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 54. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână ouă, nuci de Brazilia, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare latino-americană. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Nuci Din Brazilia, Brazilia nuci fudge, și Brazilia nuci burritos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă nucile și nuca de cocos.
Picătură de linguri 3 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 350 de euro timp de 10-12 minute sau pana cand partea de jos a fursecurilor se rumeneste usor.
Scoateți pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.