Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Miere De Agave

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu fulgi de ovăz cu miere de Agave. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, bicarbonat de sodiu și praf de copt, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fulgi De Ovăz Cu Agave Și Miere-Cookie-Uri M&M, Făină de ovăz cu unt de arahide din grâu integral cu prăjituri de Agave și in, și Făină de ovăz Irlandeză Make-Ahead cu Nectar de Agave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Amestecați oul, agavele, mierea, uleiul și vanilia împreună într-un castron. Se amestecă foarte bine.
Combinați făina, germenii de grâu, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron. Se amestecă foarte bine, apoi se adaugă la amestecul de agave și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă ovăzul și stafidele.
Lăsați aluatul să stea aproximativ 5 minute.Folosind o măsură de lingură, scoateți aluatul și aranjați pe foi de biscuiți căptușite cu pergament, distanțate la 2 inci.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de aproximativ 10-11 minute.
Lăsați să se răcească complet.