Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Neagră

Cookie-urile cu fulgi de ovăz cu ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată dulce-amărui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fulgi De Ovăz-Ciocolată Neagră Și Biscuiți Cu Nucă De Cocos, Ciocolată neagră, fursecuri cu fulgi de ovăz cu ciocolată cu unt rumenit, și Biscuiți cu fulgi de ovăz cu ciocolată neagră și albă, cu fistic și afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bate untul rece până devine cremos.
Adăugați sare și ambele zaharuri și continuați să bateți până se omogenizează — nu încercați să bateți până când este pufos sau ușor, doar neted.
Adăugați oul și bateți până se amestecă, apoi bateți în vanilie.
Se amestecă împreună făina și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă până se omogenizează. Se amestecă ovăzul și chipsurile de ciocolată.Scoateți aproximativ 32 de linguri de aluat și formați-le în bile. Apăsați ușor vârfurile de bile în jos pentru a face discuri. Răciți bilele până când sunt gata de utilizare sau coaceți immediately.To coaceți, aranjați bucăți de aluat la o distanță de aproximativ 2 centimetri de la distanță pe foi de copt căptușite cu pergament.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când cookie-urile apar setate.
Se lasă să se răcească aproximativ cinci minute pe foi de copt, apoi se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească complet.