Fursecuri Cu Frunze De Ghimbir
Cookie-urile cu frunze de ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 149 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Decupaje Din Frunze De Ghimbir, Rasam cu frunze de ghimbir și Curry, și Frunză de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (Pa de creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 și ungeți 2 sau 3 foi de copt.
Într-un castron mare cu un mixer la viteză medie, bateți untul, zahărul și vanilia până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați făina, ghimbirul, praful de copt și sarea. Reduceți viteza la minim și bateți sau amestecați amestecul de făină până se omogenizează. Bateți cu viteză medie până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate.
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Cu un sucitor ușor făinat, rulați fiecare jumătate într-un 1/8-in. rotund gros.
Tăiați fursecurile cu o făină de 3 până la 4 inci. tăietor în formă de frunze.
Puneți cookie-urile 1/2 în. în afară de tigăi pregătite. Adunați excesul de aluat într-o bilă pentru a rerola și tăiați fursecurile rămase.
Cu spatele cuțitului, apăsați ușor un model decorativ de venă în fursecuri. Într-un castron mic, bateți împreună oul și laptele.
Ungeți fursecurile și presărați cu zahăr.
Coaceți prăjiturile până când marginile abia încep să se rumenească, 12 până la 15 minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii (dacă utilizați o a treia tigaie, coaceți-o separat). Se răcește complet pe foi de copt, apoi se transferă într-un recipient etanș.