Fulgi De Ovăz-Stafide Ciocolata Chip Cookies

Fulgi De Ovăz-Stafide Ciocolata Chip Cookies
Fulgi de ovăz-stafide cookie-uri de ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60. Acest desert are 103 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, stafide, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Fulgi De Ovăz Stafide Ciocolata Chip Cookies, Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zaharurile la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouăle și vanilia, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, sifonul, ovăzul și sarea într-un castron mic; adăugați treptat amestecul de unt, bătând bine. Se amestecă bucățele și stafidele. Aruncați cu linguri pe foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Coaceți la 350 timp de 8 până la 14 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista