Fulgi De Ovăz Cookie-Uri Picătură

Fulgi De Ovăz Cookie-Uri Picătură
Fulgi de ovăz Picătură cookie-uri este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Acest desert are 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, nuci, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fulgi De Ovăz-Condimente Cookie-Uri Picătură, Bananan Fulgi De Ovăz Picătură Cookie-Uri, și Cookie-Uri Uriașe De Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si scortisoara; amestecați ovăzul și dați deoparte. Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul brun până la lumină. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați vanilia. Amestecați amestecul de făină alternativ cu laptele de unt. Îndoiți stafidele și nucile. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
StafideStafide
VanilieVanilie
NuciNuci
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista