Fulgi De Ovăz Chewy-Cookie-Uri De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de ovăz-afine. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 229 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri De Ovaz De Afine Chewy, Cookie-Uri De Ovaz De Afine Chewy, și Chewy Fulgi De Ovăz Afine Nuc Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, condimentele de plăcintă cu mere, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu; deoparte. Bateți untul, zahărul brun și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți ouăle pe rând, apoi bateți vanilia.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Se amestecă ovăzul și afinele cu o lingură de lemn. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în bile de 2 inci și aranjați 2 inci pe foile de copt pregătite; apăsați cu o spatulă pentru a aplatiza.
Coaceți, comutând cratițele la jumătatea drumului, până când prăjiturile sunt aurii, dar centrele sunt încă moi, 15 până la 20 de minute. Glisați cookie-urile de pe pergament pe rafturi pentru a se răci complet.
Bateți zahărul și laptele cofetarilor într-un bol mediu.
Stropiți pe fursecuri; lăsați să se stabilească 5 minute.
Fotografie de Andrew Purcell