Fudge Portocaliu
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și desert prietenos cu fodmap? Orange Fudge ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 20. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți migdale, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos De Portocale, Orange Julius Fudge, și Afine Portocaliu Fudge.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie pătrată de 8 x 8 inch.
Într-o cratiță grea la foc mediu topiți 1 cană de zahăr, amestecând constant. Adăugați cu grijă apă clocotită. Se amestecă restul de 2 căni de zahăr, cremă fără lapte și sare. Se amestecă constant, se aduce amestecul la fierbere. Fără agitare, se încălzește la 242 până la 248 grade F (116 până la 120 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Bateți amestecul până când pierde luciu. Îndoiți imediat coaja de portocală rasă și nucile și transferați în tigaia pregătită. Se răcește timp de 2 ore sau până când este ferm, înainte de tăiere.