Fudge de ciocolată de milioane de dolari
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten la colecția ta, Million-Dollar Chocolate Fudge ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Acest desert are 114 calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 58 de persoane. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără lapte evaporat, unt, cremă de bezea și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Million Dollar Caramel Cookies , Chocolate Fudge Cookies și Chocolate Strawberry Fudge Cake .
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de 33 cm x 23 cm cu folie de aluminiu și ungeți folia cu 1 1/2 lingurițe de unt; dați deoparte. Într-o cratiță groasă, combinați zahărul, laptele, sarea și untul rămas. Gătiți și amestecați la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere rapidă, amestecând constant timp de 5 minute.
Adăugați crema de bezea, ciocolata, batoanele de ciocolată și chipsurile de ciocolată, amestecați până când ciocolata se topește și amestecul este omogenizat. Încorporați migdalele și vanilia. Întindeți imediat în tava pregătită. Răciți. Scoateți fudge-ul din tavă folosind folia de aluminiu. Aruncați folia; tăiați fudge-ul în pătrate. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.