Fudge al irlandezilor

Fudge al irlandezilor
Rețeta Fudge a irlandezilor este gata în aproximativ 3 ore și 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 32 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, laptele evaporat, sarea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Până la fund Brownie Sundae flotoare irlandeze cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, Irish Cream Fudge, și Madeleine Cu Whisky Irlandez Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci și aliniați cu 2 bucăți de hârtie pergament de aproximativ 14 inci lungime; lăsați capetele hârtiei să atârne peste părțile laterale ale tigaiei cu câțiva centimetri.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
2
Se amestecă laptele evaporat, zahărul brun deschis, zahărul alb, untul nesărat și sarea într-o cratiță grea la foc mediu până când amestecul formează un sirop gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Unt NesăratUnt Nesărat
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți până când un termometru cu bomboane introdus în centrul siropului care fierbe fără a atinge fundul tigaiei citește 238 grade F (112 grade C), 20 până la 30 de minute. Se amestecă des. Temperatura bomboanelor va crește încet la început, apoi mai repede pe măsură ce crește temperatura; urmăriți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
TigaieTigaie
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați lichiorul de cremă irlandeză și extractul de vanilie până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Lichior CremăLichior Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Răzuiți amestecul în vasul de lucru al unui mixer de stand mare echipat cu bătătoare; setați mașina la viteză mică și amestecați zahărul cofetarilor în 3 adaosuri, permițând zahărului să se amestece complet înainte de a adăuga următoarea adăugare. Răsturnați frecvent vasul și amestecați fudge până când este complet neted, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Răzuiți fudge în tava de copt pregătită și așezați-o pe o suprafață plană pentru a se răci și configura, 3 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Folosiți capetele de hârtie pergament ca mânere pentru a ridica fudge-ul din tigaia de copt înainte de a tăia cubulețe pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista