Frunze de struguri umplute cu orez, coacăze și ierburi
Frunze de struguri umplute cu orez, coacăze și ierburi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 129 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mărar, coacăze, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Coacăze, Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Ierburi, și Frunze de struguri umplute grecești cu orez și ierburi (Dolmadakia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați tulpinile; aruncați. Pune deoparte.
y?y?tigaie antiaderentă rge la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1 cană de ceapă tocată; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați orez, ceapă verde și nuci; gatiti 4 minute, amestecand frecvent. Se amestecă în apă și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se răcește ușor.
Lingură 1 lingură rotunjită amestec de orez pe centrul fiecărei frunze de struguri. Îndoiți o parte a frunzei peste umplutură. Îndoiți partea opusă a frunzei peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda. Aburiti frunzele de struguri, acoperite, 10 minute sau pana se incalzesc bine. Se răcește la temperatura camerei.
Se servește cu iaurt și pene de lămâie.