Fruitcake Pâini
Fruitcake pâini ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 310 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Dacă aveți curmale, zahăr, cireșe confiate și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson, Fruktkaka (Prăjitură Cu Fructe Suedeză .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Mama e o prăjitură cu fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați datele, ananasul, cireșele și nucile.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; se amestecă în amestec de fructe până se acoperă bine.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Într-un alt bol, bateți albușurile de ou și vanilia până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă, amestecați un sfert din albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri de ou până când nu rămân dungi albe.
Îndoiți albusurile rămase până când sunt combinate.
Se adaugă în amestecul de fructe; pliați ușor până se amestecă.
Se toarnă în două 8-in bine unse și făinoase. x 4-in. tigăi de pâine.
Coaceți la 300 de ore timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 20 de minute înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet. Înfășurați bine și depozitați într-un loc răcoros și uscat. Folosind un cuțit zimțat, tăiat în felii.