Fructe de vară cu vin și menta este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pepene galben, căpșuni de coș, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe de vară cu vin și mentă, Fructe proaspete de vară în sirop de vin de ghimbir, și Popsicles de fructe de vin alb de vară și vinuri cu cutie neagră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți vinul și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Tăiați și combinați pepene galben, căpșuni, struguri și mentă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Pepene Galben
Struguri
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul de vin cald peste; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la rece, amestecând ocazional, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Transferați în amestecul de fructe într-un borcan larg, cu un capac etanș. Păstrați la rece.